Interieur Kofie Thee Huis Maasland

Vanaf 1 okober ook op zondag open

Onze openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 10 tot 17 uur.

Bij aankomst zijn wij verplicht een controle gesprek met u te houden en dient u uw handen te wassen of desinfecterende gel te gebruiken. Ook wordt u gevraagd een registratieformulier in te vullen.

Voor de binnenruimte is vooraf reserveren verplicht, binnen is er beperkt plaats. U kunt ook proberen of er nog plaats is ‘aan de deur’, dit wordt ook gezien als reservering, maar de binnenruimte is beperkt.

U kunt reserveren via email info@bijdebuurvrouwmaasland.nl  – of per telefoon 010-5904945.

De regels wat betreft zitplaatsen samengevat: meer dan 2 personen aan één tafel die binnen 1,5 meter van elkaar zitten zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen. Aan een groep, bestaande uit drie of meer personen zullen wij vragen of zij een gezamenlijke huishouding vormen. Als dit niet het geval is dienen onze gasten minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Per 29 september mogen, wanneer u een reservering voor een gezelschap maakt, maximaal 4 personen buiten het eigen huishouden deel uitmaken van dit gezelschap. Kinderen tot en met 12 tellen hierbij niet mee.

Afrekenen kan contactloos met pin of credit card.

Om de bezetting van het (kleinere) aantal tafels dat we hebben, toch zo goed mogelijk te houden, hebben we hieronder richttijden waarbinnen we de reserveringen aannemen. Bijkomend voordeel is ook dat we rond 12 uur, en rond half 3, ook weer even de deuren tegen elkaar open kunnen zetten. Als het redelijk tot goed weer is houden we sowieso een buitendeur open, en verder staat het afzuigsysteem in het plafond op volle kracht.

Van 10 tot 12 uur kunt u bij ons terecht voor koffie, thee, fris en taart

Van 12 tot 15 uur serveren wij de lunch (ook 12-uurtje en étagère lunch)

Vanaf 14.30 tot sluitingstijd: high tea, koffie/thee/taart, scones, en borrel.